Archiv článků

01.11.2010 18:19

1.11.2010 Pes přítel člověka

Máme tu čest oznámit, že náš Kewin Stříbrný potok byl vybrán jako představitel plemene pro prezentaci italských chrtíků na kartě plemen v časopise Pes přítel člověka.

 

 

—————

10.10.2010 18:34

9.10.2010 MVP České Budějovice

Kewin Stříbrný potok - Výborný 1, CAC, CACIB

Cairo Silvio aus Mährischen Bergen - Výborný 1, CAC, Res.CACIB

 

 

—————

26.09.2010 11:35

25.9.2010 NV Brno

Kewin Stříbrný potok - V1, CAC, Národní vítěz, BOB, BIG 3

 

 

—————

18.09.2010 13:46

Speciální výstava KCHMPP 18.9.2010 - Mladá Boleslav

 

Cairo Silvio aus Mährischen Bergen - Výborný 1, CAC, Vítěz Speciální výstavy 


Děkujeme Aleně Stiborkové za pěkné předvedení našeho Caira.

 

 

—————

14.09.2010 15:41

Štěňátka

S radostí oznamujeme skvělou novinku.

V chovatelské stanici Stříbrný potok se dnes narodila krásná štěňátka italských chrtíků

 Piccolo e Fragile  -  drobný černý pejsek s bílým znakem

Piti Piti Pa - černá fenka

Otcem je náš

GrandCh. Kewin Stříbrný potok
(Cloie Stříbrný potok x ICh. American Gigolo du Manoir des Ombreuses)

x

matka
Boneta z Amálčiny zahrádky
  
(Cindy Bugsy x MultiCh. Ciro Astoša) 

 

 

              Více informací na www.stribrnypotok.estranky.cz/clanky/stenata.html

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

29.08.2010 09:18

Nový odkaz

Přidán nový odkaz na dovozce vysoce kvalitních krmiv pro psy.

www.krmivo-pro-psy.com
 

 

 

—————

29.08.2010 09:11

MVP Mladá Boleslav

Kewin Stříbrný potok - Výborný 2, Res. CAC, Res. CACIB

 

 

—————

22.08.2010 13:32

MVP Leipzig 22.8.2010

Kewin Stříbrný potok - V1, VDH, CAC, CACIB, VDH-Sieger Leipzig 2010


Splnil podmínky pro udělení titulu 


MEZINÁRODNÍ ŠAMPION KRÁSY (INTERŠAMPION)

 

 

—————

17.08.2010 16:58

Štěně italského chrtíka na prodej

V chovatelské stanici Stříbrný potok je na prodej štěně italského chrtíka - Orry Main (American Gigolo du Manior des Ombreuses x Cloie Stříbrný potok). Případní zájemci kontaktujte paní Slapničkovou.

 

 

—————

15.08.2010 13:37

FCI EURO SIGHTHOUND 2010


Kewin Stříbrný potok
- Výborný 2, Res.CACA


Tato prestižní výstava se tentokrát konala u zámku Grafenegg v Rakousku. Prostředí nádherné, výstava pěkně organizována, počasí se vyvedlo, zkrátka krásný den. Velmi nás těšila vysoká účast italských chrtíků špičkových kvalit pocházejících z mnoha evropských chovatelských stanic. V kruhu se předváděli jedinci z proslulých chovatelských stanic jako jsou Domaine de Chanteloup, Fiefoerniek's, Des Princes de Kazan, Forum Romanorum, Eledi Grace, Pustynny Wiatr, Princes de Minos, Devils Pigeons, Lux Loral a mnoho dalších. Vskutku přehlídka velmi krásných představitelů plemene. Jen nás trochu překvapilo, jak se něktěří chrtíci nechtěli předvádět na stolečku a to i v třídách šampionů.

Italské chrtíky posuzoval Jean Lois Grünheid z Francie, na jehož posuzovaní jsme byli velmi zvědaví. Než chrtíci přišli na řadu, sluníčko již vydatně pálilo, ale i tak bylo posuzování důkladné. Z českého chovu byli k vidění Bolero King of Ivar (třída dorostu), Ebon z Amálčiny zahrádky a Braien De Marte Moor (oba ve třídě otevřené) a Kewin Stříbrný potok (třída šampionů). Bolero získal hodnocení VN1, Ebon z Amálčiny zahrádky porazil své dva konkurenty a získal titul Výborný 1, CACA. Kewin měl ve třídě šampionů konkurenty špičkových kvalit, dva krásné chrtíky. Černého a velmi známého Be Bopa Domaine de Chanteloup a  modrého Galilea Pustyny Wiatr. Všichni tři byli dle slov pana rozhodčího nádherní, obdrželi hezký posudek a všichni tři ohodnoceni známkou výborný. Kewin nakonec získal známku výborný 2, Res CACA, za Be Bopem de Domaine de Chanteloup, který později získal i titul BOB. S umístěním našeho Kewina jsme byli velmi spokojeni, však na výstavu tohoto formátu se jezdí kvuli posouzení psa a již za úspěch se považuje známka výborná. Je škoda, že se neúčastnilo víc vystavovatelů z ČR, aby i oni mohli vidět evropskou špičku a následně hodnotit a porovnávat.

 

Více fotografií najdete zde: https://kewin.webnode.cz/fotogalerie/fci-euro-sighthound-2010

 

 

—————

01.08.2010 19:13

Speciální výstava chrtů a Klubová výstava italských chrtíků - Slatiňany

 

31.7.2010      Speciální výstava chrtů 2010 - Slatiňany
Kewin Stříbrný potok -
V1, CAC, Vítěz Speciální výstavy 2010


1.8.2010       Klubová výstava KCHICH 2010 - Slatiňany 
Kewin Stříbrný potok - V1, CAC, Nejlepší pes

 

V sobotu se konala Speciální výstava chrtů ve Slatiňanech. Italské chrtíky posuzovala paní Lotte Jorgensen z Dánska, která působila při posuzování velmi nevyzpytatelně. Po dlouhé době rozhodčí, od které nikdo nevěděl, co má očekávat. Kewin se představil ve třídě vítězů a tradičně získal pěkný posudek a hodnocení výborný 1, CAC. O titul Vítěz speciální výstavy chrtů se opět jako loňský rok utkal se svým polovičním bratrem Ebonem z Amálčiny zahrádky. Paní rozhodčí po krátkém rozmýšlení udělila tento prestižní titul právě Kewinovi, který tímto vítězstvím obhájil svůj titul z loňské sezony. Titul BOB pak získala Rabia z Kozího vršku. Všem vítězům tříd velmi gratulujeme.

V neděli se konala Klubová výstava Klubu chovatelů italských chrtíků a posuzovala paní Cinzia Aymaretti Camia z Itálie. Ani s touto rozhodčí jsme se dosud nesetkali a opravdu jsme byli zvědaví, jakým způsobem bude posuzovat národní plemeno své země. I tentokrát byl Kewin předveden ve třídě  vítězů a i od této rozhodčí získal posudek s velmi pozitivním hodnocením. O titul Nejlepší pes klubové výstavy se utkal s Quadrupedem z Kozího vršku a Ebonem z Amálčiny zahrádky. Stejně jako rozhodčí z Dánska, i rozhodčí z Itálie zvolila Kewina. Tento tilul získal Kewin již na loňské výstavě KCHICH a letošním vítězstvím ho také obhájil. Velmi gratulujeme majitelům Natana Stříbrný potok k získání dalšího titulu CAJC, JBOB a ke splnění podmínek pro udělení titulu Český junior šampion. Samozřejmě všem ostatním vítězům také gratulujeme.

Těší nás, že  Kewina předchází pověst psa velmi vysokých kvalit s krásným předvedením, který má stabilně vynikající úspěchy nejen v ČR. Vždy byl hodnocen na všech výstavách známkou výborný. Takovou pověstí a úspěchy se může pochlubit málokterý chrtík.  

 

 

 

 

 

—————

28.07.2010 19:10

ČESKÝ GRANDŠAMPION

Dnes byl Kewinovi potvrzen titul ČESKÝ GRANDŠAMPION.

 

—————

17.07.2010 19:42

NV Mladá Boleslav

Kewin Stříbrný potok - Výborný 1, CAC, Národní vítěz

 

 

—————

04.07.2010 12:23

Bonitace

Včera jsme úspěšně absolvovali s Cairem bonitaci. Nevěsty hlaste se, Cairo je chovný pes a je to fešák.

 

—————

28.06.2010 19:53

Narozeniny

Dnes slaví náš Cairo druhé narozeniny. Vyrostl z něj moc pěkný pes a nepostradatelný člen smečky, který se blíží vrcholu své krásy a sil. Stal se z něj mohutný pes pevné a silné stavby těla, oddaný strážce teritoria, společník a ochránce celé smečky. Dělá nám radost ne jen ve výstavních kruzích, ale i v oblasti sportovní kynologie. Jsme rádi že ho máme a děkujeme Aleně Stiborkové, ch.s. Aus Mahrischen Bergen,  že nám "pluhovaného psa" svěřila.

 

 

 

—————