MVP Praha 7.11.2009

08.11.2009 15:51

Mezinárodní výstavou v Praze jsme letos završili naší výstavní sezónu. Vyrazili jsme opět s kompletní smečkou a také s Eliškou a její Belinkou. V Praze se pak k nám přidali Markéta a Monika se smečkou italských holčiček a také pan Holoch s jejich Kejzinkou. Strávili jsme s nimi mnoho příjemných chvil a proto nám výstava velmi rychle utekla.

Kewin tentokrát nastupoval ve třídě otevřené a právem získal titul V1, CAC a následně i CACIB. V konkurenci mladého psa, mladé feny a feny oceněné titulem CACIB, získal náš Kewin svůj poslední letošní BOB (Nejlepší jedinec plemene).

Cairo se představil v mezitřídě a získal známku výborný a byl zařazen na druhé místo.

Touto výstavou jsme zakočili letošní výstavní sezónu a těšíme se na příští rok. Tento rok byl ve znamení velkých úspěchů. Kewin se stal mimo jiné Junior šampionem ČR a SK, Šampionem Klubu Chovatelů italských chrtíků, čekatelem šampiona ČR, SK, Německa, klubového šampiona Německa, šampiona Polska a INTERŠAMPIONA. Zaujal přední evropské rozhodčí na významných výstavách a vždy získal známku výborný. Cairo slavil úspěch zejména v zahraničí a případně u zahraničních rozhodčích. Těšíme se, jak přes zimu dozraje do ještě  kvalitnějšího psa, který bude ještě slavit mnoho úspěchů. V této sezóně se stal čekatelem Junior šampiona ČR a Německa, čekatelem šampiona Německa a zejména Světovým vítězem mladých na Světové výstavě v Bratislavě. Díky své výborné  povaze je vhodný na výstavy i výcvik. Složil zkoušky z poslušnosti ZOP a ZZO a zahájili jsme přípravu na zkoušky ZM, ZPU1 a ZVV1.

 

 

—————

Zpět