MVP Praha 2.-3.11.2013

03.11.2013 17:51
2.10.2013 CACIB Praha
Ikario na Klínkách - mezitřída - Výborný 1, CAC
Leos Feritte Bugsy
- třída otevřená - Výborný 1, CAC, Res.CACIB


3.11.2013 CACIB Praha
Ikario na Klínkách - mezitřída - VD1
Leos Feritte Bugsy- třída otevřená - Výborný 1, CAC ČMKU, CACIB

Výstava v Praze pro nás byla v lecčemž velmi překvapivá, v něčem příjemně, v něčem velmi nepříjemně. Mohu říci že oba dva dny pro mě ortely rozhodčích byly velmi "zajímavé." V sobotu se mi nelíbilo posuzování a rozhodování ve třídách fen, a v neděli pro změnu u psů.  Ale i mistr tesař se někdy utne. Velmi mne těší, že náš Leošek opět prošel přísným měřením a opět získal velmi kladná hodnocení a Ikárek je též nepřehlédnutelný chrtík a nádherným prostorným pohybem a precizním předvedením. Jsme na oba naše nejmladší členy smečky moc pyšní.
 
V sobotu též absolvoval Ikario bonitaci s nádherným výsledkem. Byl zařazen do chovu s bezchybným bonitačním kodem a velmi milá výška 35cm ho řadí mezi jednoho z nejmenších italských chrtíků - psů, kteří se momentálně objevují na výstavách. K tomu jsme nedávno absolvovali i zdravotní testy se skvělým výsledkem. Bližší informace o Ikario na Klínkách zde: kewin.webnode.cz/products/ikario-na-klinkach/
 
A v neposlední řadě Leošek .... Náš Leos Feritte Bugsy splnil podmínky pro udělení titulu: Šampion klubu chovatelů chrtů!
 
 
 

—————

Zpět