MVP Litoměřice

23.05.2010 22:05

Kewin Stříbrný Potok - Výborný 2, Res.CAC

Cairo Silvio aus Mährischen Bergen - Velmi dobrý 1

Na této výstavě byl změněn rozhodčí pouze Cairovi, ale už bylo zaplaceno a tak jsme přeci jen vyrazili, i když předem byl jasný a zřejmý výsledek.

Cairo se představil v mezitřídě, posudek pro nás nebyl ani tak překvapivý, jako úsměvný. Tato rozhodčí Caira posuzovala loňskou sezonu několikrát a pokaždé zadala Cairovi známku výborný. Tentokrát se však posudek lišil, to co měl loni korektní, bylo letos špatné a naopak. Nicméně s předvedením Caira jsme byli moc spokojení a děkujeme přátelům za podporu a pomoc. 

Kewinovi se tentokrát moc nechtělo předvádět, zřejmě vlivem šoku, který zažil chvilku před posuzováním, když na něj v areálu výstaviště "vystartoval" volně pobíhající ovčák. Naštěstí se nic vážného nestalo, nicméně Kewin byl následně zjevně otřesený. Jeho předvedení sice nebylo to, na co jsme od něj zvyklí, ale přeci jen patřilo k těm lepším. Pan rozhodčí tentokrát upřednostňoval zahraniční chovatele, konkrétně německé.  Porážíme pravidelně tuto konkurenci na německých i českých výstavách, ale nemůže vyhrávat stále ten samý psík, neboť názory rozhodčích se v mnohém liší. Kewin obdržel ve třídě šampionů pěkný posuzek a získal známku Výborný 2 a Res.CAC. 

Ani tentokrát nám poněkud zvláštní posuzování nezkazilo příjemný den strávený u kruhu s mnoha přáteli. Ize a Markétě gratulujeme k Res.CACIBOVI a těšímě se na další milou společnost všech přátel a jejich "pidi chrtů." Výstava měla hezkou atmosféru a počasí se vydařílo a celkově jsme si užili krásný den.

 

 

—————

Zpět