MVP Brno 6.-7.2.2010

08.02.2010 20:18

Kewin Stříbrný potok

6.2.2010    V1, CAC, Res.CACIB

7.2.2010    V1, CAC, CACIB, BOB, BIG 4

Kewin se v sobotu i v neděli předvedl ve třídě otevřené. V sobotu posuzoval pan Bouček, který se rozhodl Kewinovi udělit CAC a následně Res. CACIB. V neděli posuzovala paní Petrusová, která k italáčkům přistupovala o poznání jemněji. I tentokrát Kewin ukázal své precizní předvedení a byl za to náležitě odměněn - CAC, CACIB. V soutěži o titul BOB do kruhu nastoupil s krásnou Dolce Vitou, která se poprvé u nás představila v mezitřídě a získala taktéž CAC a CACIB. Paní rozhodčí se nakonec po sebejistém a bezchybném předvedení rozhodla udělit titul nejhezčí jedinec plemene (BOB) právě Kewinovi. 

V záverečných soutěžích Kewínek velmi zaujal, postoupil ve skupině X. do užšího výběru a následně obsadil krásné 4. místo, tedy BIG 4.


Foto SP - P. Dvořák

 

Cairo Silvio aus Mährischen Bergen

6.2.2010    V1, CAC, CACIB

7.2.2010    V1, CAC, CACIB

Cairo měl letošní premiéru. V sobotu i neděli si od zahraničních rozhodčích odnesl hodnocení Výborný 1, CAC, CACIB. Paní Anna Kochan (PL), která posuzovala v sobotu působila velmi mile a posuzovala pečlivě a spravedlivě. V neděli posuzoval pan Beradze a i jemu se Cairo velmi líbil. Po oba dny obdržel pěkný posudek, což nás velmi těší. Zároveň tím splnil podmínky pro udělení titulu Český junior šampion, který mu byl i v neděli přímo na výstavě potvrzen a taktéž pro udělení titulu Klubový junior šampion.


Foto SP - P. Dvořák

 

—————

Zpět