Klubová výstava KCHICH - Náměšť nad Oslavou

12.06.2010 21:15

Kewin Stříbrný potok

Výborný 1, CAC, Klubový vítěz, BOB

 V červnu 2008 jsme na Klubové výstavě KCHICH s Kewínkem ve třídě štěňat jako začátečníci získali od zahraničního rozhodčího velmi pěkný posudek a předpověď pro slibnou výstavní kariéru. Právě na této výstavě jsme učinili zásadní rozhodnutí, tedy věnovat se s Kewinem výstavní kariéře.  Z velmi nadějného štěňátka se stal během dvou let šampion několika zemí, psík výborných kvalit, který slaví úspěchy ne jen v Čechách.

Na naší první klubovou výstavu jsme měli velmi krásné vzpomínky a ani tentokrát jsme nebyli zklamaní. Krásné prostředí zámeckého parku zajišťovalo důstojnou atmosféru pro takovou prestižní výstavu a počasí také nezklamalo. Atmosféra byla velmi příjemná, potkali jsme zde mnoho našich přátel,  na které se vždy moc těšíme. Kromě přátel vystavovatelů, nám dělala společnost Eliška s Belinkou, a i tentokrát jí byla svěřena úloha fotografky. Dále děkujeme i Renatě Mildner, která část výstavy také nafotila a fotky nám poskytla.

Posuzování bylo svěřeno paní Ronovské, která byla na chrtíky velmi milá, ale zároveň posuzovala přísně a spravedlivě. Jejímu zkušenému oku neuniklo vůbec nic, její hodnocení bylo velmi poučné, neboť bylo slyšet, co paní rozhodčí diktuje do posudku. Ocenění známkou "výborný" nebylo vůbec samozřejmostí a na titul CAJC/CAC musel psík skutečně vykazovat mimořádné exteriérové kvality.

Ve třídě mladých se mimo jiné představil Natan Stříbrný potok, krásný modrý psík a Kewinův poloviční bráška, který získal svůj první titul CAJC a následně i JuniorBOB, o kterého se utkal s Yvetkou Feritte Bugsy. Kewin se představil ve třídě vítězů a již jak se od šampiona očekává, odpovídalo tomu i jeho předvedení. Byl ohodnocen známkou výborný 1, CAC a následně  titulem Klubový vítěz 2010. Jak již to bývá, třídy fenek byly nabytější, Klubovou vítězkou 2010 se tentokrát stala Haralda Feritte Bugsy. O titul BOB se pak Kewin utkal s Natanem, Haraldou a Yvetkou. Paní rozhodčí  jako vítěze a nejkrásnějšího psa plemene vybrala Kewina. Všem ostatním taktéž gratulujeme. 

Tímto chceme znovu poděkovat paní Věře Slapničkové (ch.s. Stříbrný potok), která nám před dvěma lety svěřila budoucího šampiona a poskytuje nám cenné rady. Byla to právě ona, která nám vnukla myšlenku jezdit s Kewčou na výstavy.

 

—————

Zpět