Světová výstava psů (WORLD DOG SHOW BUDAPEST 2013)

20.05.2013 18:03

 

Ikario na Klínkách - třída mladých (junior class) - Výborný 2 (Excellent 2)

JUNIOR VICE WORLD WINNER

 

    Náš malý Ikario na Klínkách (Iki)  se na Světové výstavě psů v Budapešti 19.5.2013 prosadil mezi světovou špičkou a ve třídě mladých ve věku 11 měsíců získal známku Výborný 2 (Excellent 2). I když to byl náročný den po náročné cestě, tak malý Iki statečně bojoval, výborně se předváděl a skvěle prezentoval český chov. Myslím, že se ukázal v tom nejlepším světle a navázal tak na předchozí úspěchy svého otce Kewina, když prokázal, že se může svými kvalitami rovnat s chrtíky ze světoznámých chovatelských stanic. Velmi se dařilo i českým fenkám Koketě Feriite Bugsy a Phoebe Feritte Bugsy, které se též probojovaly mezi přední světovou špičku. Moc gratulujeme jim i ostatním, kteří prezentovali český chov.

 

Jen pro vzpomínku Kewin ve věku 18 měsíců na Světové výstavě v Bratislavě v mezitřídě - Výborný 2, Reserve CAC....

 

a níže jeho syn Ikario (11 měsíců) ve třídě mladých na Světové výstavě v Budapešti....

 

Děkujeme chovatelce paní Věře Slapničkové za to, že nám před lety svěřila Kewina, který se nesmazatelně vryl do našich srdcí i do historie italských chrtíků u nás, když jeho tři veleúspěšné výstavní sezony hovoří za vše.
Děkujeme chovatelce paní Marii Kollárové Vackové za to, že nám svěřila Kewinovo syna Ikaria, který teprve výstavní karieru zahajuje, ale do světa výstav měl vynikající vstup.

 

Fotogalerie z výstavy zde: fibiska.rajce.idnes.cz/Svetova_vystava_-_Madarsko_2013/

Děkujeme Kateřině Černohlávkové za krásné fotky.

 

 

 

 

 

—————

Zpět